CrossFit Kids

CROSSFIT KIDS

crossfitkids_web2

CrossFit Kids on hauskaa, haastavaa ja hikistä liikuntaa eri-ikäisille lapsille ja nuorille. Harjoitukset suunnitellaan siten, että ne kehittävät ikäryhmien mukaisesti perusliikuntataitoja, tukevat lapsen motorista kehitystä ja luovat hyvän fyysisen pohjan myös muita urheilulajeja varten. Kuten aikuistenkin CrossFit-treeneissä, myös lasten tunneilla tavoitteena on kehittää monipuolisesti kaikkia fyysisen kunnon osa-alueita kuten nopeus, ketteryys, kestävyys, liikkuvuus ja voima, soveltaen harjoitteita lasten ikätasoon ja herkkyyskausiin sopiviksi. Treeneihin sitoudutaan yhdeksi kaudeksi kerrallaan (kevät/syksy). Yksi treenikerta koostuu alkulämmittelystä, taito-/tekniikka-/voimaosiosta sekä WOD:sta (Workout Of the Day).

5-6-vuotiaat harjoittelevat kerran viikossa. Päätavoitteena ovat motoristen taitojen ja oman kehon hallinnan kehittyminen sekä ryhmässä toimiminen hauskojen leikkien ja pelien kautta. Harjoiteltavia liikkeitä voivat olla esim. erilaiset kyykyt, hypyt, kiipeäminen, roikkuminen, vetäminen, kantaminen ja oman kehon monipuolinen liikuttaminen.

7-12-vuotiailla treenit ovat 2 kertaa viikossa. Tavoitteena on kehittää edelleen kehonhallintaa, koordinaatiota, nopeutta, ketteryyttä ja tasapainoa sekä opetella uusia, jo vaativampiakin liikunnallisia taitoja. Kehonpainoharjoitteiden ja voimistelutaitojen lisäksi opetellaan myös painonnoston alkeita ja välillä myös leikitään ja pelataan.

13-15-vuotiaat harjoittelevat 2 kertaa viikossa. Tavoitteena on opetella CrossFitille ominaisia liikkeitä kevyillä painoilla ja liikeprogressioilla. Oman kehon monipuolinen käyttö ja keskivartalon vahvistaminen luovat tärkeän pohjan mm. lihasmassan kasvulle, kun voimaharjoittelua jatketaan murrosiän jälkeen. Myös kestävyysharjoittelu lapsuus- ja nuoruusiässä luo hyvän pohjan myöhemmälle harjoittelulle.

CrossFit-harjoittelun lisäksi suosittelemme myös että lapsi liikkuu monipuolisesti päivittäin ulkona leikkien, pelaten, pyöräillen, hiihtäen jne.

Kevätkauden 2017 -ryhmien harjoitusajat vko 3 alkaen:

CrossFit Kids 5-6v.: Keskiviikkoisin klo 18-18:45 (ei treenejä viikolla 10)
CrossFit Kids 7-12v.: Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18 (ei treenejä viikolla 10, 17.4 ja 1.5)
CrossFit Kids 13-15v.: Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16-17 (ei treenejä viikolla 10, 17.4 ja 1.5)

Hinnat ja ilmoittautumiset:
CrossFit Kids 5-6v. 140€ (1 krt/viikko) Ilmoittaudu »
CrossFit Kids 7-12v. 192€ (2 krt/viikko) Ilmoittaudu »
CrossFit Kids 13-15v. 192€ (2 krt/viikko) Ilmoittaudu »

Sisaralennus toisesta lapsesta -10%.

Perheen pienimmille löytyy aktiviteettiä Santasportin liikkareista. Tutustu liikkareihin »

Lisätiedot:
[email protected]
020 798 4268