Valmentajat

VALMENTAJAT
koutsit2

Timo Autto, apuvalmentaja

Timo Autto
Päävalmentaja

”CrossFit on laji, joka vetoaa syvimpiin tuntoihini – se ei ole mitään ”puuhastelua””

Olen 34-vuotias pellolaislähtöinen Lapin mies, ja opiskelen Lapin Ammattikorkeakoulussa liikuntaa Urheiluopistolla. Koulun, treenaamisen ja töiden yhdistäminen saa aikaan sen, että käytännössä melkein asun Santasportin tiloissa. Elämäni on siis erittäin paljon urheiluun nojaavaa, mutta myös musiikin tekeminen räpin muodossa vie jonkin verran aikaani.

Vuosien varrelta löytyy valtava määrä erilaisia urheilulajeja ja aktiviteetteja ampumahiihdosta Thainyrkkeilyn kautta skeittaukseen. Alkusyksystä vuonna 2011 minua kysyttiin mukaan kokeilemaan CrossFit-tyyppistä harjoittelua kolme kertaa viikossa. Sillä tiellä ollaan, ja kehitys on ollut aivan ällistyttävää. Lajissa kiehtoo sen rajattomuus ja monipuolisuus. Vaikka CrossFit onkin vienyt miehen mukanaan, niin aion myös tulevaisuudessa pyrkiä silloin tällöin kisaamaan seikkailukisoissa ja muissa pitkissä koitoksissa.

Lempiliike: Ring Muscle-Up
Suosikki-Workout: Annie

Koulutukset:
– Liikunnanohjaaja (AMK)
– CrossFit Level-1 Trainer
– Certified Heavy Events Trainer
– Suomen Street Workout ry:n Street Workout -ohjaajakoulutus
– Painonnoston ohjaajakoulutus 1

 


Mari

Mari Kuittinen
Apuvalmentaja

”Tee joka päivä yksi asia paremmin kuin eilen ja kehityt jatkuvasti.”

Olen 29-vuotias, mutkien kautta rovaniemeläistynyt liikunnan ammattilainen. Työkseni autan ihmisiä löytämään keinot terveellisiin elintapoihin. Valmennan lempeän tiukalla otteella, yksilön tarpeet huomioiden. Yritän katsoa jokaista ihmistä pintaa syvemmälle.

Parasta CrossFit:ssa ovat lajin monipuolisuus, uusien taitojen oppiminen, omien ennätysten rikkominen sekä huippu hyvä yhteishenki joka boxillamme vallitsee! Vaikka jokainen tekee tunnilla omaa treeniä, saa ympärillä hikoilevista kanssatreenaajista valtavasti voimaa myös omaan treeniin.

Vahvuuksiani ovat painonnosto- ja levytankoharjoitteet, heikoimmillani taas olen niissä liikkeissä, joissa omaa kehoa liikutellaan käsivoimin. CrossFit-harjoittelu on kehittänyt minua fyysisesti, mutta myös psyykkisesti ja sosiaalisesti. Itsevarmuus ja elämisen taito ovat kehittyneet hurjasti ja kaiken lisäksi ympärillä pyörii upeita tyyppejä koko ajan! Kotona olen paljon parempi puoliso ja äiti, kun pääsen välillä boxille päästelemään höyryjä.

Koulutukset:
– Fysioterapeutti AMK
– Trainer4You Personal Trainer
– CrossFit level 1 trainer
– Painonnoston ohjaajakoulutus 1
– Ravintovalmentaja

 mariamv

Maria Konttinen
Apuvalmentaja
Asiakasneuvoja

”If you still look cute at the end of your workout, you didn’t train hard enough”

Olen 34-vuotias liikunnanohjaaja (AMK), alunperin kotoisin Helsingistä. Intohimo liikuntaa ja hyvinvointia kohtaan sai minut vaihtamaan mediatoimistohommat liikunta-alaan ja muuttamaan etelästä tänne pohjoiseen. Lajitaustaa löytyy telinevoimistelusta, vikellyksestä, lumilautailusta sekä lainelautailusta. Nykyisin treenaaminen painottuu pääasiassa CrossFitiin, johon jäin totaalisesti koukkuun vuonna 2012. Lisäksi etsin sisäistä Zeniäni joogaamalla, josta riittää haastetta niin keholle kuin mielellekin. Ensimmäiset isommat CrossFit-kilpailut kävin 2014 Winter Wareissa. Sieltä syttyi kipinä myös kilpailemiseen ja tavoitteellisempaan treenaamiseen.

Parasta CrossFitissä on, että voit loputtomasti oppia uusia juttuja ja ylittää itsesi. Lemppari benchmark-treeni on “Cindy”, sillä se aina yllättää pirullisesti puolessa välissä treeniä olemalla hyvin pitkä 20-minuuttinen. Myös kaikki voimistelulliset ja taito elementit harjoittelussa ovat sydäntä lähelläni.

Koulutukset:
– Liikunnanohjaaja (AMK)
– Painonnoston ohjaajakoulutus 1

 


Toni Repo, apuvalmentaja

Toni Repo
Apuvalmentaja

”Monimuotoisuus ja vaihtelevuus pitävät mielenkiinnon yllä CrossFitiä kohtaan”

Ikää on 26 vuotta ja opiskelen tällä hetkellä Rovaniemen ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaajaksi. Lajitaustaa löytyy hyvinkin monipuolisesti perinteisestä kuntosalitreenistä aina lumilautailuun. Olen aina avoimin mielin kokeilemassa eri liikuntamuotoja.

CrossFitiin törmäsin ensimmäisen kerran vuonna 2010 kuntosalitreenin ohessa ja siitä vähitellen perinteinen treenaaminen muuttuikin kokonaan WODien tekemiseen. Monimuotoisuus ja vaihtelevuus ovat asioita, jotka koukuttivat ja pitävät mielenkiinnon yllä lajia kohtaan.

Lemppariliike: Clean & Jerk

Koulutukset:
– Painonnoston ohjaajakoulutus 1

 


ansku

Ansku Tervo
Apuvalmentaja

”If you are in your comfort zone, you are still warming up”

Olen 26-vuotias Liikunnanohjaaja AMK, ja päivätyökseni vedän liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvää projektia Sodankylässä. Lisäksi toimin Personal Trainerina sekä Sodankylässä että Rovaniemellä. Opinnoissani syvennyin urheiluvalmennukseen, sillä opintojen edetessä minulle syttyi palo kehittää sekä yksilöiden että ryhmien toimintakykyä ja fyysisiä osa-alueita. Valmentajana olen vaativa mutta empaattinen, ja pyrin tsemppaamaan jokaisen treenaajan pois mukavuusalueelta.

Lajitaustaa minulla on aina baletista jääkiekkoon, joten kaikenlaista on tullut kokeiltua. Edelleen talvisin harrastuksiini kuuluu lumilautailu. 2014 kuitenkin päädyin kokeilemaan CrossFit:iä ja olin saman tien koukussa! Lajin monipuolisuus ja itsensä loputon kehittäminen motivoivat treenaamaan tavoitteellisemmin kuin koskaan aiemmin. Lähellä sydäntäni ovat erityisesti painonnosto ja muut levytankoliikkeet.

 


placeholder-man

Juha Imberg
Apuvalmentaja

 


placeholder-man

Ville Liikala
Apuvalmentaja