Crossfit filosofia

Mitä on crossfit?

INFO

CrossFit Santasport tuo huippusuositun lajin Rovaniemelle!

CrossFit on lisensoitu, kokonaisvaltainen kuntoilumuoto. Jatkuvasti vaihteleva, intensiivinen ja toiminnallinen harjoittelu haastaa kehon joka kerralla mukavuusalueen ulkopuolelle, missä kehitys tapahtuu.

Kehittymismahdollisuudet ovat lähes rajattomat, sillä CrossFitissä voi myös kilpailla. Lajiyhteisössä treenataan, kilpaillaan ja kannustetaan jokaista jäsentä. Painonnostoa, voimistelua ja aerobisia harjoitteita yhdistävä CrossFit on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi suosituimmista harjoittelumuodoista. Liity joukkoon ja haasta itsesi hyvässä porukassa CrossFit Santasportissa!

CrossFitin voi aloittaa käymällä ONRAMP-kurssin

Haastavassa lajissa oikea suoritustekniikka on keskeistä, joten laji aloitetaan käymällä ohjattu ONRAMP-kurssi. Vastusten määrää säädetään omalle tasolle sopivaksi ja tekniikat harjoitellaan huolellisesti, joten lähtötasollasi ei ole merkitystä. Kurssi sisältää ohjatun treenin kolmesti viikossa 4 viikon ajan. Lisäksi hintaan sisältyy 1kk jäsenyys CrossFit-salille kurssin jälkeen.

Jos olet harrastanut lajia omatoimisesti ja hallitset mielestäsi tekniikat, voit suorittaa maksullisen näyttötunnin ohjaajan kanssa. Tällä varmistetaan turvallinen harjoittelu kaikille CrossFit-salin jäsenille. Jos taas olet jo suorittanut ONRAMP-kurssin jollain toisella lisensoidulla CrossFit-salilla, voit liittyä suoraan jäseneksi. Kurssin suorittaminen on todistettava ja kerrottava millä salilla olet kurssin käynyt.

CrossFit Santasport

Sali sijaitsee Santasport Lapin Urheiluopiston Urheiluhallissa, osoitteessa Hiihtomajantie 2. Kulku salille tapahtuu urheiluhallin sisäänkäynnin vierestä kortilla aukeavan pyöröportin kautta, ja salin käyttö on sallittu ainoastaan CrossFit-salin jäsenille. Salille kuljettaessa täytyy varoa juoksuradalla tapahtuvaa toimintaa, sillä salille kuljetaan juoksuradan yli.

Yhteystiedot

crossfit@santasport.fi
www.crossfitsantasport.fi
puh. 020 798 4268

Santasport Lapin Urheiluopisto
Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi

CrossFit  Suomessa

CrossFit 8000
CrossFit Central Helsinki
CrossFit Espoo
CrossFit Kerava
CrossFit Kuopio
CrossFit Lappeenranta
CrossFit Lohja
CrossFit Loviisa
CrossFit Oulu
CrossFit Pori
CrossFit Porvoo
CrossFit Tampere
CrossFit Tuusula
Reebok CrossFit Turku
Reebok CrossFit 33100