Valmentajat

VALMENTAJAT

Saija Määttä
Päävalmentaja

Koulutukset: Fysioterapeutti AMK, Valmentajan ammattitutkinto, CF Level 2 trainer ja paljon muuta..

Valmentajana haluan mahdollistaa jokaiselle valmennettavalle aina sen päivän parhaan suorituksen. Sekä auttaa löytämään ahaa elämyksiä siihen mihin oma keho pystyy.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että olen kantanut Olympiatulta EYOF – kisoissa 2001.


Toni Repo
2. päävalmentaja

Koulutukset: Liikunnanohjaaja AMK, Luontoelämysohjaaja (LAT), painonnoston ohjaajakoulutus 1, Taitoc perustaito 1 -taitovalmentajakoulutus, uimaopettajan & uimavalvojan-koulutus (SUH)

Valmentajana haluan CrossFit- harjoittelun avulla parantaa jokaisen kuntoa mahdollisimman monipuolisesti palvelemaan jokapäiväistä elämää varten.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että olen batman.
Mari Kuittinen
Apuvalmentaja

Koulutukset: Fysioterapeutti, Personal Trainer, Ravintovalmentaja, CrossFit Level 1- ja CrossFit Kids-Trainer

Valmentajana halua auttaa Sinua ylittämään niitä esteitä ja uskomuksia, jotka hidastavat kehittymistäsi. Haluan, että opit kuuntelemaan ja arvostamaan kehoasi, mutta uskallat myös haastaa itseäsi.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että maapähkinävoi on (yksi) paheeni. Sitä saattaa kulua pahimmillaan purkki viikossa.


Maria Konttinen
Apuvalmentaja
Asiakasneuvoja

Koulutukset: liikunnanohjaaja AMK + tradenomi AMK, painonnoston ohjaajakoulutus 1, urheilijan psyykkisen valmennuksen -koulutus

Valmentajana haluan auttaa jokaista löytämään oman potentiaalinsa treenaamisessa ja välillä muistuttaa, että elämässä on muutakin kuin CrossFit.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että olen näytellyt salkkareissa.


Repa Loukusa
Apuvalmentaja

Koulutukset: Fysioterapeutti, Pilatesohjaaja, Physio Trainer, Painonnostoston ohjaajakoulutus 1, Yleisurheilun nuorisovalmentajatutkinto, Psyykkisen valmennuksen koulutus

Valmentajana haluan, että asiakas tulee treeneihin pitämään hauskaa, pyrkii olemaan vähän parempi mitä viime kerralla ja kuuntelee omaa kehoaan, jotta tämä positiivinen kierre pääsee jatkumaan.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että olen paininut karhun kanssa.Annina ”Ansku” Oikarinen
Apuvalmentaja

Koulutukset: Ravintola-alan koulutus ja työkokemus yli 10 vuotta, tällä hetkellä opiskelen Liikunnan Ammattitutkintoa Lapin Urheiluopistolla, johon kuuluu mm. ryhmän ohjaamisen perusteet, yksilövalmennus ja ravintovalmennus.

Valmentajana haluan olla kannustava, ja monipuolinen. Löytää tapoja ja keinoja, jotta liikkuminen olisi kaikille mahdollisimman mielekästä, ja jokainen saisi treeneistä aina jotain kotiin viemistä.

Asia, jota et tiennyt minusta, on se että lajitaustana minulta löytyy vajaa 10 vuotta klassista balettia ja nykytanssia. Olen myös ihan höpönä Marvel, X-Men ja Transformers elokuviin.Ansku Tervo
Apuvalmentaja

Koulutukset: Liikunnanohjaaja Amk, erikoistuminen urheiluvalmennukseen, Ravintovalmentaja, Painonnoston ohjaaja, NLP Trainer level 1

Valmentajana haluan innostaa ihmisiä huolehtimaan kokonaisvaltaisesti terveydestään, huomioiden myös psyykkisen kuormituksen ja ravinnon yhdistettynä kovatehoiseen CrossFit harjoitteluun.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että olen siviilissä varsinainen Ulla Taalasmaa.Tapani Suopajärvi
Apuvalmentaja

Koulutukset: Liikunnanohjauksen perustutkinto, kesken (05/19 viim. pitäis valmistua), CF L-1, PNOK 1

Valmentaja haluan, että asiakas saa onnistumisen tunteen tunneillani ja tarvittaessa ”piiskaan” häntä saavuttamaan sen.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että olen omistanut poromerkin.Ville Liikala
Apuvalmentaja

Koulutukset: kasvatustieteen maisteri, erityisopettaja

Valmentajana haluan tukea ja kannustaa jokaista CrossFit -treenaajaa kohti omia yksilöllisiä tavoitteita.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että syön parsakaalia lähes päivittäin vaikkakin sen maku puistattaa ja saan siitä kylmiäväreitä. Syön niitä, koska on sanottu että ne ovat minulle hyväksi.Juha Imberg
ApuvalmentajaAntti Isosomppi
ApuvalmentajaLiisa Matikainen
KIDS-valmentaja

Koulutukset: Luokanopettaja opiskelija (valm. 2021)

Valmentajana haluan olla osana luomassa hyvää fiilistä salilla, jotta kaikilla on mukava treenata. Haluan kannustaa treenaajia haastamaan itseään, koska silloin kehittyy ja tulee huippu olo, kun huomaa pystyvänsä.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että harrastan cheerleadingia.