crossfit Santasport

CrossFit on laji, jolle on ominaista itsensä haastaminen ja toverillinen yhteishenki. Liity joukkoon ja löydä itsestäsi uusia ulottuvuuksia hyvässä porukassa CrossFit Santasportissa.

Harrasta CrossFitiä Lapin pääkaupungissa

CrossFit on lisensoitu, kokonaisvaltainen kuntoilumuoto. Jatkuvasti vaihteleva, intensiivinen ja toiminnallinen harjoittelu haastaa kehoa myös mukavuusalueen ulkopuolelle, missä kehitys tapahtuu.

Yhdistämällä mm. painonnostoa, voimistelua ja aerobisia harjoitteita CrossFit on lyhyessä ajassa noussut äärimmäisen suosituksi kuntoilumuodoksi. Kehittymismahdollisuudet ovat harrastajille lähes rajattomat, sillä CrossFitissa voi myös kilpailla. Lajille on ominaista positiivinen ilmapiiri, jonka hengessä treenataan kaveria kannustaen.

Käytössämme on kaksi CrossFit-salia eli ”boxia”, joista toinen sijaitsee Lappi Areenalla ja toinen Santasportin urheiluhallissa , osoitteessa Hiihtomajantie 2.

Tilat

CrossFit-salimme ovat tarkotuksenmukaisesti varustettu erilaisin toiminnallisen harjoittelun välinein. Mm. rekkitangot, voimistelurenkaat, painonnostolavat ja -tangot sekä muut perusvälineet tarjoavat yhdessä soutulaitteiden, vatsa-selkäpenkkien ja kiipeilyköysien kanssa monipuolisen harjoitusympäristön tehokkaaseen harjoitteluun. Ohjatuille tunneille mahtuu kerrallaan 14 henkilöä, ja lisäksi jäsenemme voivat treenata Open Gym-ajoilla omatoimisesti.

Miten Aloittaa crossfit?

CrossFitin harrastamisen voi aloittaa joko suorittamalla OnRamp-alkeiskurssin, maksullisen näyttötunnin kautta tai käytyään OnRampin jollain toisella lisensoidulla CrossFit-salilla.

Tutustu crossfittiin

Amerikkalaisten poliisien, palomiesten ja ammattisotilaiden monipuoliseen voima- ja kunto-ohjelmaan pohjautuva CrossFit sisältää harjoitteita niin painonnostosta, voimistelusta kuin kahvakuulailustakin.

Valmentajat apunasi

Tutustu tarkemmin ammattitaitoisiin ja innostaviin CrossFit-valmentajiimme. Kaikki valmentajamme ovat liikunnan ammattilaisia ja kehittävät jatkuvasti osaamistaan sinun parhaaksesi.