Valmentajat

Tutustu tarkemmin ammattitaitoisiin ja innostaviin CrossFit-valmentajiimme. Kaikki valmentajamme ovat liikunnan ammattilaisia ja kehittävät jatkuvasti osaamistaan sinun parhaaksesi.

Yksilövalmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa pääset työstämään heikkouksiasi vahvemmiksi yksilöllisen treeniohjelman sekä ammattitaitoisen valmentajan tuella. Räätälöimme yksilövalmennuksen aina sinun tavoitteidesi ja toiveidesi mukaan.

Kysy lisää

crossfit@santasport.fi
p. 040 861 8604

Valmentajat

Mari Kuittinen

Päävalmentaja

Koulutukset: Fysioterapeutti AMK, Personal Trainer, Ravintovalmentaja, CrossFit Level 2 Trainer ja CrossFit Kids-Trainer, Painonnoston ohjaajakoulutus 1

Marin työnkuvaan kuuluu WOD-tuntien ohella boxin arjen pyörittäminen ja ”äiti-hahmona” häärääminen. Marin valmennuksessa hikoilevat myös salin todelliset mastersit, 55+ -ryhmäläiset ja yksilöpuolella elämäntapamuutoksia tekevät ravintovalmennusasiakkaat. Marin valmennusfilosofian perustana on tasapainon löytäminen kuormituksen ja palautumisen välille niin, että treeni antaa sinulle enemmän kuin ottaa. Vapaa-ajalla Mari pyörittää lapsiperheen arkea, karkaa sieltä välillä hiihtoladulle tai lenkkipolulle ja pulahtaa kylmään jokeen muutaman kerran viikossa.

Toni Repo

2. päävalmentaja

Koulutukset: Liikunnanohjaaja AMK, Luontoelämysohjaaja (LAT), painonnoston ohjaajakoulutus 1, Taitoc perustaito 1 -taitovalmentajakoulutus, uimaopettajan & uimavalvojan-koulutus (SUH)

Tonilla on päävastuu boximme monipuolisesta treeniohjelmoinnista, jonka kulmakiviä ovat lihasvoimaharjoittelun ja kuormitusfysiologian perusperiaatteet sekä fyysisen suorituskyvyn optimointi, hauskanpitoa ja ”perinteistä” CrossFit-harjoittelua unohtamatta. CrossFit-valmennuksen lisäksi Toni ohjaa luonto- ja elämysliikunta-aktiviteetteja sekä valmentaa yksilöasiakkaita. Toni on myös boxin virallinen ”Puuha-Pete”, sillä häneltä onnistuu niin rikkinäisten laitteiden korjaaminen kuin katon rajaan kiikkuminen milloin mitäkin toimia varten. Vapaa-ajalla Toni liikkuu paljon luonnossa perheensä kanssa.

Annina ”Ansku” Oikarinen

Asiakasneuvoja, valmentaja

Koulutukset: Liikunnan Ammattitutkinto (Lapin Urheiluopisto), Ravintovalmentaja, Painonnoston ohjaajakoulutus 1, Taitoc perustaito 1 -taitovalmentajakoulutus

Tie boximme jäseneksi käy Anskun ”terapiatuolin” kautta, jossa tekosyyt ja muut liikuntaharrastuksen aloittamista hankaloittavat esteet tehokkaasti kumoutuvat. Asiakasneuvojana sekä valmentajana toimiva Ansku on energiapommi, joka valmentaa WOD-tuntien lisäksi myös yksilöasiakkaita niin treeni- kuin ravintoasioissakin. Vapaa-ajallaan Ansku treenaa ja kisaa CrossFitissa intohimoisesti, ja sopivaa vastapainoa treeniarkeen tuo erityisesti puolison ja Luna-koiran kanssa luonnossa hengittely. Saattaapa Anskun nähdä kesäisin myös kireillä siimoilla!

Ansku Tervo

Valmentaja

Koulutukset: Liikunnanohjaaja AMK (erikoistuminen urheiluvalmennukseen), Ravintovalmentaja, Painonnoston ohjaajakoulutus 1, NLP Trainer level 1

(S)Natsin nimikettä kantava Ansku valmentaa boxillamme pääasiassa painonnosto-tunteja, ja syystä! Etenkin tempaus saa Anskun syttymään roihuaviin liekkeihin. Anskun tunneilla saat takuuvarmasti vietyä nostotekniikoitasi eteenpäin ja palo painonnostoon saattaa tarttua myös sinuun! Ansku toimii päätyökseen yrittäjänä kosmetiikka-alalla, ja vapaa-ajallaan hänet löytää todennäköisesti hevosen selästä, suksilta, avannosta tai gourmet-ruokien ääreltä.

Tapani Suopajärvi

Valmentaja

Koulutukset: Liikunnanohjauksen perustutkinto, CrossFit Level 1-Trainer, Painonnoston ohjaajakoulutus 1

Ravintolakeittiöistä liikunta-alalle loikanneen Tapanin löydät boxilta lähes päivittäin. Tapani valmentaa WOD-tunteja, yksilöasiakkaita sekä CMS-salin puolella erilaisia toiminnallisia treenejä. Vaittauksen poika ”Tapsan” määrätietoinen harjoittelu on vienyt hänet myös CrossFitin kilpakentille useammankin kerran. Jos mietityttää miten lapsiperheen, työn ja kovan treenin yhdistäminen onnistuu, suuntaa juttusille Tapsan kanssa! Miehet huom: Tapanilta kannattaa kysellä myös mobbailuvinkkejä!

Ville Liikala

Valmentaja

Koulutukset: Kasvatustieteen maisteri, erityisopettaja

Boxin alkuajoista mukana ollut Ville valmentaa pääasiassa OnRamp-kursseja, sekä välillä WODejakin. Päätyönään erityisluokanopettajana toimiva Ville viettää aktiivista arkea töiden ulkopuolella. Omiin harrastuksiin kuuluvat CrossFitin ohella mm. hiihto ja lumilautailu. Myös perheen lapset ovat päässeet ladulle, rinteeseen ja boxille vanhempien kanssa jo heti vauvasta lähtien. Villen ohjauksessa liiketekniikat opetellaan just eikä melkein, ja kärsivällisyys sekä rauhallisuus ovatkin Villen vahvuuksia valmentajana.

Repa Loukusa

Valmentaja

Koulutukset: Fysioterapeutti AMK, ammattivalmentaja (VAT), Pilatesohjaaja, Physio Trainer, Painonnostoston ohjaajakoulutus 1, Yleisurheilun nuorisovalmentajatutkinto, Psyykkisen valmennuksen koulutus

Boximme kovakuntoisimman atleetin Repan tunneilla treenataan huippu-urheilijan asenteella. WODien lisäksi Repa toimii valmentajana Henkelit-omatoimiohjelmoinnissa, joka on suunnattu jo vähän kokeneemmille harrastajille. Repa valmentaa myös yksilöasiakkaita sekä ohjaa pilates-tunteja. Entinen yleisurheilija kilpailee nykyään CrossFitissa Suomen kärkijoukoissa. Vapaa-ajan aktiviteetteihin kuuluvat mm. Hilma-koiran kanssa touhuilu, erilaiset ulkoilmaseikkailut sekä Salkkareiden fanittaminen.

Kalle Hildén

Valmentaja

Koulutukset: Personal Trainer, Liikunnanohjaajan (AMK) opinnot käynnissä

Etelän hedelmämme Kalle suorittaa liikunnanohjaajan opintojaan Santasportilla ja viihtyy boxilla useamman tunnin päivässä, yleensä treenaten mutta välillä myös rennosti hengaillenkin. Kallen WODeilla musiikki soi kovalla ja hiki lentää! Entinen freestyle-laskija, nykyään CF-kisojakin kiertävä voimanpesä tykkää tehdä ”ihmiskokeita” itsellään. Hyväksi todettuja kokeiluja ovat mm. jo pari vuotta kestänyt kasvisruokavalio sekä toistasataa kilometriä pitkät hiihtolenkit ja maraton-soudut, ”tuosta noin vaan, kylmiltään”.

Maria Konttinen

Asiakasneuvoja, valmentaja

Koulutukset: Liikunnanohjaaja AMK + tradenomi AMK, Painonnoston ohjaajakoulutus 1, Urheilijan psyykkisen valmennuksen -koulutus

Valmentajana haluan auttaa jokaista löytämään oman potentiaalinsa treenaamisessa ja välillä muistuttaa, että elämässä on muutakin kuin CrossFit.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että olen näytellyt salkkareissa.

Veikko Lassila

Kids-valmentaja

Koulutukset: Liikuntaneuvoja, Personal Trainer, Fysioterapeutti (AMK)-opiskelija

Valmentajana haluan motivoida liikkumaan ja omaksumaan liikunnallisen elämäntavan mielekkään tekemisen kautta.

Asia jota et tiennyt minusta on, että minulla on ollut afro.

Liisa Matikainen

KIDS-valmentaja

Koulutukset: Luokanopettaja opiskelija (valm. 2021)

Valmentajana haluan olla osana luomassa hyvää fiilistä salilla, jotta kaikilla on mukava treenata. Haluan kannustaa treenaajia haastamaan itseään, koska silloin kehittyy ja tulee huippu olo, kun huomaa pystyvänsä.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että harrastan cheerleadingia.

Nanna Kylmänen

Kids-valmentaja

Emilia Tiestö

Valmentaja

Kehonhuoltotuntejamme ohjaava Emilia on ikiliikkuja, joka pysähtyy lähinnä vain öisin, koska välillä on pakko nukkuakin. Hän treenaa ja kilpailee tavoitteellisesti painonnostossa ja välillä CrossFitissakin. Jos liikunta-alan opiskelujen ja treenien ohella jää luppoaikaa, ”Emppu” vetää talvisin sukset jalkaan ja suuntaa Ounasvaaralle nautiskelemaan pitkistä hiihtolenkeistä. Etelän tyttöä on varoiteltu, että entiseen ei välttämättä ole paluuta ja Emilia viihtyykin Lapissa erittäin hyvin. Toivottavasti näemme Emppua tulevaisuudessa enemmän myös WOD-tunneilla!