Valmentajat

Tutustu tarkemmin ammattitaitoisiin ja innostaviin CrossFit-valmentajiimme. Kaikki valmentajamme ovat liikunnan ammattilaisia ja kehittävät jatkuvasti osaamistaan sinun parhaaksesi.

Yksilövalmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa pääset työstämään heikkouksiasi vahvemmiksi yksilöllisen treeniohjelman sekä ammattitaitoisen valmentajan tuella. Räätälöimme yksilövalmennuksen aina sinun tavoitteidesi ja toiveidesi mukaan.

Kysy lisää

crossfit@santasport.fi
p. 040 861 8604

Valmentajat

Mari Kuittinen

Päävalmentaja

Koulutukset: Fysioterapeutti AMK, Personal Trainer, Ravintovalmentaja, CrossFit Level 2 Trainer ja CrossFit Kids-Trainer, Painonnoston ohjaajakoulutus 1

Valmentajana halua auttaa Sinua ylittämään niitä esteitä ja uskomuksia, jotka hidastavat kehittymistäsi. Haluan, että opit kuuntelemaan ja arvostamaan kehoasi, mutta uskallat myös haastaa itseäsi.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että maapähkinävoi on (yksi) paheeni. Sitä saattaa kulua pahimmillaan purkki viikossa.

Toni Repo

2. päävalmentaja

Koulutukset: Liikunnanohjaaja AMK, Luontoelämysohjaaja (LAT), painonnoston ohjaajakoulutus 1, Taitoc perustaito 1 -taitovalmentajakoulutus, uimaopettajan & uimavalvojan-koulutus (SUH)

Valmentajana haluan CrossFit- harjoittelun avulla parantaa jokaisen kuntoa mahdollisimman monipuolisesti palvelemaan jokapäiväistä elämää varten.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että olen batman.

Annina ”Ansku” Oikarinen

Asiakasneuvoja, valmentaja

Koulutukset: Liikunnan Ammattitutkinto (Lapin Urheiluopisto), Ravintovalmentaja, Painonnoston ohjaajakoulutus 1. Ravintola-alan koulutus ja työkokemus yli 10 vuotta.

Valmentajana haluan olla kannustava, ja monipuolinen. Löytää tapoja ja keinoja, jotta liikkuminen olisi kaikille mahdollisimman mielekästä, ja jokainen saisi treeneistä aina jotain kotiin viemistä.

Asia, jota et tiennyt minusta, on se että lajitaustana minulta löytyy vajaa 10 vuotta klassista balettia ja nykytanssia. Olen myös ihan höpönä Marvel, X-Men ja Transformers elokuviin.

Ansku Tervo

Valmentaja, punttikouluvastaava

Koulutukset: Liikunnanohjaaja AMK (erikoistuminen urheiluvalmennukseen), Ravintovalmentaja, Painonnoston ohjaajakoulutus 1, NLP Trainer level 1

Valmentajana haluan innostaa ihmisiä huolehtimaan kokonaisvaltaisesti terveydestään, huomioiden myös psyykkisen kuormituksen ja ravinnon yhdistettynä kovatehoiseen CrossFit harjoitteluun.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että olen siviilissä varsinainen Ulla Taalasmaa.

Tapani Suopajärvi

Valmentaja

Koulutukset: Liikunnanohjauksen perustutkinto, CrossFit Level 1-Trainer, Painonnoston ohjaajakoulutus 1

Valmentaja haluan, että asiakas saa onnistumisen tunteen tunneillani ja tarvittaessa ”piiskaan” häntä saavuttamaan sen.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että olen omistanut poromerkin.

Ville Liikala

Valmentaja

Koulutukset: Kasvatustieteen maisteri, erityisopettaja

Valmentajana haluan tukea ja kannustaa jokaista CrossFit -treenaajaa kohti omia yksilöllisiä tavoitteita.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että syön parsakaalia lähes päivittäin vaikkakin sen maku puistattaa ja saan siitä kylmiäväreitä. Syön niitä, koska on sanottu että ne ovat minulle hyväksi.

Juha Imberg

Valmentaja

Repa Loukusa

Valmentaja

Koulutukset: Fysioterapeutti AMK, Pilatesohjaaja, Physio Trainer, Painonnostoston ohjaajakoulutus 1, Yleisurheilun nuorisovalmentajatutkinto, Psyykkisen valmennuksen koulutus

Valmentajana haluan, että asiakas tulee treeneihin pitämään hauskaa, pyrkii olemaan vähän parempi mitä viime kerralla ja kuuntelee omaa kehoaan, jotta tämä positiivinen kierre pääsee jatkumaan.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että olen paininut karhun kanssa.

Kalle Hildén

Valmentaja

Koulutukset: Personal Trainer, Liikunnanohjaajan (AMK) opinnot käynnissä

Valmentajana haluan jakaa tietoa ja osaamistani muille parhaani mukaan ja parantaa asiakkaiden fyysistä kuntoa toiminnallisen harjoittelun avulla.

Asia jota et tiennyt minusta on, että tein ennen tuplavoltteja suksilla.

Maria Konttinen

Asiakasneuvoja, valmentaja

Koulutukset: Liikunnanohjaaja AMK + tradenomi AMK, Painonnoston ohjaajakoulutus 1, Urheilijan psyykkisen valmennuksen -koulutus

Valmentajana haluan auttaa jokaista löytämään oman potentiaalinsa treenaamisessa ja välillä muistuttaa, että elämässä on muutakin kuin CrossFit.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että olen näytellyt salkkareissa.

Veikko Lassila

Kids-valmentaja

Koulutukset: Liikuntaneuvoja, Personal Trainer, Fysioterapeutti (AMK)-opiskelija

Valmentajana haluan motivoida liikkumaan ja omaksumaan liikunnallisen elämäntavan mielekkään tekemisen kautta.

Asia jota et tiennyt minusta on, että minulla on ollut afro.

Liisa Matikainen

KIDS-valmentaja

Koulutukset: Luokanopettaja opiskelija (valm. 2021)

Valmentajana haluan olla osana luomassa hyvää fiilistä salilla, jotta kaikilla on mukava treenata. Haluan kannustaa treenaajia haastamaan itseään, koska silloin kehittyy ja tulee huippu olo, kun huomaa pystyvänsä.

Asia, jota et tiennyt minusta on, että harrastan cheerleadingia.

Nanna Kylmänen

Kids-valmentaja

Antti Isosomppi

Valmentaja