Valmentajat

Tutustu tarkemmin ammattitaitoisiin ja innostaviin CrossFit-valmentajiimme. Kaikki valmentajamme ovat liikunnan ammattilaisia ja kehittävät jatkuvasti osaamistaan sinun parhaaksesi.

Yksilövalmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa pääset työstämään heikkouksiasi vahvemmiksi yksilöllisen treeniohjelman sekä ammattitaitoisen valmentajan tuella. Räätälöimme yksilövalmennuksen aina sinun tavoitteidesi ja toiveidesi mukaan.

Kysy lisää

crossfit@santasport.fi
p. 040 861 8604

Valmentajat

Repa Loukusa

Valmentaja

Koulutukset: Fysioterapeutti AMK, ammattivalmentaja (VAT), Pilatesohjaaja, Physio Trainer,  SPNL Painonnostovalmentaja taso 1, Yleisurheilun nuorisovalmentajatutkinto, Psyykkisen valmennuksen koulutus

Boximme kovakuntoisimman atleetin Repan tunneilla treenataan huippu-urheilijan asenteella. WODien lisäksi Repa toimii valmentajana Henkelit-omatoimiohjelmoinnissa, joka on suunnattu jo vähän kokeneemmille harrastajille. Repa valmentaa myös yksilöasiakkaita sekä ohjaa pilates-tunteja. Entinen yleisurheilija kilpailee nykyään CrossFitissa Suomen kärkijoukoissa. Vapaa-ajan aktiviteetteihin kuuluvat mm. Hilma-koiran kanssa touhuilu, erilaiset ulkoilmaseikkailut sekä Salkkareiden fanittaminen.

Tapani Suopajärvi

Valmentaja

Koulutukset: Liikunnanohjauksen perustutkinto, CrossFit Level 2-Trainer, Painonnoston ohjaajakoulutus 1

Ravintolakeittiöistä liikunta-alalle loikanneen Tapanin löydät boxilta lähes päivittäin. Tapani valmentaa WOD-tunteja, yksilöasiakkaita sekä CMS-salin puolella erilaisia toiminnallisia treenejä. Vaittauksen poika ”Tapsan” määrätietoinen harjoittelu on vienyt hänet myös CrossFitin kilpakentille useammankin kerran. Jos mietityttää miten lapsiperheen, työn ja kovan treenin yhdistäminen onnistuu, suuntaa juttusille Tapsan kanssa! Miehet huom: Tapanilta kannattaa kysellä myös mobbailuvinkkejä!

Toni Repo (opintovapaalla)

Valmentaja

Koulutukset: Liikunnanohjaaja AMK, Luontoelämysohjaaja (LAT), SPNL Painonnostovalmentaja taso 1, Taitoc perustaito 1 -taitovalmentajakoulutus, uimaopettajan & uimavalvojan-koulutus (SUH)

Tonilla on päävastuu boximme monipuolisesta treeniohjelmoinnista, jonka kulmakiviä ovat lihasvoimaharjoittelun ja kuormitusfysiologian perusperiaatteet sekä fyysisen suorituskyvyn optimointi, hauskanpitoa ja ”perinteistä” CrossFit-harjoittelua unohtamatta. CrossFit-valmennuksen lisäksi Toni ohjaa luonto- ja elämysliikunta-aktiviteetteja sekä valmentaa yksilöasiakkaita. Toni on myös boxin virallinen ”Puuha-Pete”, sillä häneltä onnistuu niin rikkinäisten laitteiden korjaaminen kuin katon rajaan kiikkuminen milloin mitäkin toimia varten. Vapaa-ajalla Toni liikkuu paljon luonnossa perheensä kanssa.

Annina ”Ansku” Pätsi

Valmentaja

Koulutukset: Liikunnan Ammattitutkinto (Lapin Urheiluopisto), Ravintovalmentaja, Painonnoston ohjaajakoulutus 1, Taitoc perustaito 1 -taitovalmentajakoulutus

 

Mari Kuittinen

Valmentaja

Koulutukset: Fysioterapeutti AMK, Personal Trainer, Ravintovalmentaja, CrossFit Level 2 Trainer ja CrossFit Kids-Trainer, Painonnoston ohjaajakoulutus 1

Marin valmennusfilosofian perustana on tasapainon löytäminen kuormituksen ja palautumisen välille niin, että treeni antaa sinulle enemmän kuin ottaa. Vapaa-ajalla Mari pyörittää lapsiperheen arkea, karkaa sieltä välillä hiihtoladulle tai lenkkipolulle ja pulahtaa kylmään jokeen muutaman kerran viikossa.

Ville Liikala

Valmentaja

Koulutukset: Kasvatustieteen maisteri, erityisopettaja

Boxin alkuajoista mukana ollut Ville valmentaa pääasiassa OnRamp-kursseja, sekä välillä WODejakin. Päätyönään erityisluokanopettajana toimiva Ville viettää aktiivista arkea töiden ulkopuolella. Omiin harrastuksiin kuuluvat CrossFitin ohella mm. hiihto ja lumilautailu. Myös perheen lapset ovat päässeet ladulle, rinteeseen ja boxille vanhempien kanssa jo heti vauvasta lähtien. Villen ohjauksessa liiketekniikat opetellaan just eikä melkein, ja kärsivällisyys sekä rauhallisuus ovatkin Villen vahvuuksia valmentajana.

Ansku Tervo

Valmentaja

Koulutukset: Liikunnanohjaaja AMK (erikoistuminen urheiluvalmennukseen), Ravintovalmentaja, Painonnoston ohjaajakoulutus 1, NLP Trainer level 1

(S)Natsin nimikettä kantava Ansku valmentaa boxillamme pääasiassa painonnosto-tunteja, ja syystä! Etenkin tempaus saa Anskun syttymään roihuaviin liekkeihin. Anskun tunneilla saat takuuvarmasti vietyä nostotekniikoitasi eteenpäin ja palo painonnostoon saattaa tarttua myös sinuun! Ansku toimii päätyökseen yrittäjänä kosmetiikka-alalla, ja vapaa-ajallaan hänet löytää todennäköisesti hevosen selästä, suksilta, avannosta tai gourmet-ruokien ääreltä.

Antti Isosomppi

Valmentaja

Koulutukset: Liikuntaveuvoja, Luokanopettaja-opiskelija, CrossFit Level 1-Trainer

Antin tunneilla on välitön tunnelma ja treenataan leveä hymy kasvoilla! Saatat kuulla jo kaukaa, kun Antti lähestyy boxia ja joskus saatat löytää itsesi pitkistä ja syvällisistä keskusteluista Antin kanssa. Herra on matkustellut pitkin maailmaa ja imenyt myös treeneihinsä vaikutteita reissuiltansa. Älä siis ihmettele, jos näät Antin tekemässä salilla välillä temppuja, joihin ei normaalisti CF-salilla ehkä törmää!

 

Liisa Matikainen

Kids-valmentaja

Koulutukset: Luokanopettaja

Liisa on koutsannut KIDS-ryhmiä meillä jo useita vuosia ja onkin tunnettu kannustavasta valmennusotteestaan. Liisalle on tärkeää, että treeneissä on hyvä fiilis ja että jokainen saa onnistumisen kokemuksia! Liisa työskentelee luokanopettajana ja harrastaa vapaa-ajallaan CrossFitin lisäksi mm. luontoseikkailuja.

 

Nanna Kylmänen

Kids-valmentaja

Nanna aloitti meillä CrossFit-kidseissä harrastajana ollessaan 10-vuotias. Kun ”kids-ura” tuli päätökseen ja opinnot liikunta-alalla alkoivat, saimme Nannan koutsiksi pikku-kidseille! Nannalla on paljon kokemusta lasten parista työskentelystä ja kids-ryhmien ohella hän työskentelee myös lapsiparkissamme ohjaajana. Vapaa-aikaa, jota koulun ja töiden ohelle jää, Nanna viettää  mm. kuntosalilla ja kavereiden kanssa.