Kalenteri

KALENTERI

CrossFit Santasport -salilla on sekä ohjattuja että omatoimisia tunteja. Salilla on 14 harjoituspaikkaa, ja oma paikka tunnille varataan WODconnectissa. Jäsenet voivat varata ja jonottaa paikkoja tunneille 14 päivää etukäteen. Mikäli et pääse varaamallesi tunnille, tulee varaus perua.

ONRAMP
Aloituskurssi sisältää 13,5 ohjattua tuntia(1,5h/kerta) sekä 1kk:n tutustumisjäsenyyden (sis. kylpylä ja lapsiparkki). Viikonloppuna pidettävä intensiivikurssi kestää 10h ja sisältää kurssin jälkeen 1kk:n tutustumisjäsenyyden (sis. kylpylä ja lapsiparkki). Kurssin suoritettuaan on vapaa liittymään CrossFit Santasportin jäseneksi. ONRAMP-kurssit täyttyvät nopeasti, joten varmistathan paikkasi ajoissa!

Kurssien hintaan kuuluu uutuutena lähtötilanteen selvittämiseksi kehonkoostumusmittaus (arvo 20€), jonka avulla saa tarkan arvion kehon rasvaprosentista, lihasmassan, rasvamassan ja viskeraalirasvan määrästä sekä nestetasapainosta. Seurantamittaus ja tavoitteiden asettelu suositellaan tehtäväksi 3-6kk:n päästä CrossFit-harrastuksen aloittamisesta (hinta ONRAMPin suorittaneille vain 15€).

Alkavat ONRAMP-kurssit:

Kaikki ONRAMP-kurssit ovat samantasoisia. Numero kertoo, mikä ryhmä on kyseessä.

Harmaalla merkityt kurssit ovat täynnä.

Toukokuu 2019
ONRAMP #72: Max 16 hlö ONRAMP #73: Max 16 hlö
13.-29.5.2019 25.-26.5.2019 intensiivikurssi
Ma, ke ja to klo 19:30-21:00 (Huom! viimeinen viikko ma, ti ja ke) La ja su klo 09:00-14:00

 

Ilmoittaudu OnRampille »

Varaukset ja tiedustelut: crossfit(at)santasport.fi / 020 798 4268

WOD
Workout Of the Day -tunneilla tehdään ohjatusti päivän harjoitus. CF Santasportin päivän harjoitukset koostuvat aina alkulämmittelystä, tekniikka-, taito- tai voimaosiosta sekä päivän pääharjoituksesta (metcon tai voimaliike). WOD löytyy aina nettisivuilta sekä WODconnectista. Varaa paikkasi tunnille WODconnectin kautta.

OPEN GYM
CF Santasportin jäsenille tarkoitettu vapaaharjoitusaika, jossa voi suorittaa joko oman harjoituksen tai päivän WODin omatoimisesti. Varaa paikkasi WODconnectin kautta.

UlkoWOD
Ohjattu tunti, joka pidetään ulkona Santasportin lähiympäristössä. Ole valmiina ihan kaikkeen! Varaa paikkasi tunnille WODconnectin kautta.