CrossFit KIDS

CrossFit Santasportin Kids-tunneilla liikutaan monipuolisesti ja pidetään hauskaa.

Crossfit kids-tunneilla harjoitellaan ammattitaitoisen valmentajan johdolla.

Harjoitukset suunnitellaan siten, että ne kehittävät ikäryhmien mukaisesti perusliikuntataitoja, tukevat lapsen motorista kehitystä ja luovat hyvän fyysisen pohjan myös muita urheilulajeja varten. Kuten aikuistenkin treeneissä, myös lasten tunneilla tavoitteena on kehittää monipuolisesti kaikkia fyysisen kunnon osa-alueita kuten nopeus, ketteryys, kestävyys, liikkuvuus ja voima, soveltaen harjoitteita lasten ikätasoon ja herkkyyskausiin sopiviksi. Treeneihin sitoudutaan yhdeksi kaudeksi kerrallaan (kevät/syksy). Yksi treenikerta koostuu alkulämmittelystä, taito-/tekniikka-/voimaosiosta sekä pääharjoituksesta.

Harjoittelun lisäksi suosittelemme myös että lapsi liikkuu monipuolisesti päivittäin ulkona leikkien, pelaten, pyöräillen, hiihtäen jne.

ryhmät

5-6- ja 7-9-vuotiaat treenaavat kerran viikossa, 10-12- ja 13-15-vuotiaat kahdesti viikossa. Kids-ryhmien kevätkauden harjoitukset alkavat viikolla 6 ja kestävät viikolle  22 asti. Hiihtolomaviikolla (vko 10) sekä helatorstaina ei ole harjoituksia.

Ryhmiin ilmottautuminen ja maksaminen tapahtuu verkkokaupassamme. Lisätietoa ryhmistä löydät valikosta alta.

Lisätiedot


Mari Kuittinen

Päävalmentaja

mari.kuittinen@santasport.fi

Puh. 040 567 0024

Ryhmät