Hinnasto

CrossFit aloitetaan OnRamp-alkeiskurssilla. Kurssin suorittanut voi liittyä CrossFit Santasportin jäseneksi, jolloin voi varata paikan ohjattuihin harjoituksiin sekä omatoimiselle harjoitusvuorolle.

OnRamp-kurssit

Valittavanasi on kaksi alkeiskurssivaihtoehtoa. Kolmen viikon mittainen aloituskurssi sisältää  yhdeksän 1,5 h harjoituskertaa sekä 1kk:n tutustumisjäsenyyden (sis. kylpylä ja lapsiparkki). Kahden perättäisen viikonlopun aloituskurssi sisältää neljä 3 h harjoitusta sekä  1kk:n tutustumisjäsenyyden (sis. kylpylä ja lapsiparkki). Kurssin suorittanut voi liittyä CrossFit Santasportin jäseneksi. OnRamp-kurssit täyttyvät nopeasti, joten varmistathan paikkasi ajoissa! Hinta 210 € (opiskelijat, palomiehet ja poliisit -10%).

Ilmoittaudu

Jäsenyys

Jäsenyys sisältää kahden CrossFit-salin käytön sekä ohjatut tunnit (WODit, kehonhuollot yms.). Lisäksi jäsenyys oikeuttaa käyttämään veloituksetta kylpyläpalveluita, lapsiparkkia sekä keilahallia (jäsenvuoroilla). Haluamme myös palkita pitkäaikaisia jäseniämme monipuolisilla eduilla. Mitä pidempään olet yhtäjaksoisesti jäsenenämme, sitä enemmän hyödyt.

LIITY JÄSENEKSI

Näyttötunti

Mikäli olet harrastanut CrossFitia omatoimisesti ja hallitset mielestäsi tekniikat, voit suorittaa maksullisen näyttötunnin valmentajan kanssa. Tällä varmistetaan turvallinen harjoittelu kaikille CrossFit-salin jäsenille. Näyttötunti on yksityistunti, jossa päävalmentaja varmistaa, että sinulla on CrossFit-harjoittelun periaatteet hallussa. Hinta 80 €

Varaa näyttötunti

Vierailijat/VISITORS

Virallisella CrossFit-salilla OnRampin suorittaneet ovat tervetulleita vierailemaan meille. Ensimmäinen tutustumiskäynti on ilmainen ja seuraavat käynnit 10 €/kerta. Ota yhteyttä crossfit@santasport.fi. Visitors from other CrossFit-gyms, please contact crossfit@santasport.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Hinnasto

Vuosijäsenyys *
71 €/kk
6 kk
80 €/kk
1 kk
89 €
10 krt
92 €
OnRamp + 1 kk
210 €
Näyttötunti
80 €
Vierailijakäynti (tutustumiskäynti ilmainen)
10 €
Opiskelijat, poliisit, palomiehet ja ammattisotilaat
-10%

* Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys, 12kk:n sitova peruskausi. Hinnasto voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Huom! Kuukausimaksun yhteydessä postissa lähetettyjen laskujen toimistokulut ovat 5€. Kysy lisää CMS-jäsenyyden ja CrossFit-jäsenyyden yhdistämisestä asiakasneuvojalta!