Peruutus- ja varausehdot OnRamp

CrossFit Santasport verkkokaupan tilaus- ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen ja maksaminen: Kurssille ilmoittautuminen sekä maksaminen tapahtuu verkkokaupassa, ellei toisin ole mainittu.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli asiakas joutuu perumaan kurssille osallistumisen, maksusta veloitetaan 20% kurssin kokonaishinnasta. Kurssin alkamisen jälkeen maksua ei palauteta. Äkillisen sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi ilmoittautuminen voidaan siirtää seuraavalle kurssille. Terveydentilassa tapahtuvassa oleellisessa muutoksessa, ilmoittautuminen voidaan perua lääkärintodistusta vastaan, jolloin kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Muutos terveydentilassa katsotaan oleelliseksi silloin, kun lääkäri kieltää asiakkaalta normaalin liikunnan. Kurssin minimiosallistujamäärä on viisi henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän kuin viisi, kurssia ei järjestetä ja kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Tutustumiskuukausi:

Tutustumiskuukausi tulee ottaa käyttöön viimeistään kaksi viikkoa kurssin päättymisestä. Mikäli elämäntilanteessa tapahtuu muutosta, voidaan tutustumiskuukautta siirtää eteenpäin. Tutustumiskuukauden siirtämisestä on aina sovittava erikseen asiakasneuvojan kanssa.

Santasport Finland Oy pidättää oikeuden tilaus- ja peruutusehtojen sekä hintojen muutoksiin.